Je bekijkt nu Sunkissed by Echo ParkPaper

Sunkissed by Echo ParkPaper

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Thema's

Echo Park Paper is een populaire fabrikant van scrapbooking papier en toebehoren die bekend staan om hun hoge kwaliteit en prachtige ontwerpen. De nieuwste collectie van Echo Park Paper, genaamd Sunkissed, is een perfect thema voor de zomer. De collectie bestaat uit verschillende items zoals een stickervel, collection kit, washi tape, stickerboekje en bits & pieces.

Thema Sunkissed

Het thema van de Sunkissed collectie draait om zomerse elementen zoals zon, zee, strand en tropische bloemen. De kleuren zijn helder en levendig, waardoor deze collectie perfect is voor het vastleggen van je zomerse avonturen in je scrapbook.

Echo Park Paper kwaliteitsproducten

De kwaliteit van Echo Park Paper is altijd hoogwaardig. Het papier is dik en duurzaam, en de afdrukken zijn helder en scherp. Dit maakt het ideaal voor gebruik in scrapbooking, kaarten maken en vele andere creatieve projecten.

Sunkissed in beperkte oplage

De Sunkissed collectie van Echo Park Paper wordt verwacht eind maart of begin april. Het is belangrijk om te weten dat deze producten in beperkte oplage beschikbaar zijn. Hoewel het niet nodig is om vooraf te bestellen, zullen de producten wel eerder online beschikbaar zijn om in te schrijven. Zodra de producten dan op voorraad zijn kun je ze bestellen. Doordat jij je dan ingeschreven hebt, ontvang je een mailtje om vervolgens een bestelling te plaatsen. Doordat jij je inschrijft voor het product, weet ik dat jij interesse hebt en weet ik ongeveer hoeveel ik in moet kopen. Afname is vervolgens niet verplicht.

De Sunkissed collectie gaat niet mee naar het KreaDoe LenteFestival! Als je dit product wilt hebben, zorg dan dat je deze voorafgaand aan de beurs besteld.

Samenvatting Sunkissed

In het kort is de Sunkissed collectie van Echo Park Paper een prachtige, zomerse collectie met hoge kwaliteit papier en toebehoren. Het is een geweldige manier om je zomerse avonturen vast te leggen en te documenteren. Houd er rekening mee dat deze collectie in een beperkte oplage beschikbaar is en je jezelf eerder kunt inschrijven om zeker te zijn van jouw exemplaar.