Nieuwe Herfst- en Kerstcollecties van Echo Park Paper: Pre-order Only

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Nieuws / Thema's

Yes, de langverwachte herfst- en kerstcollecties van Echo Park Paper is binnenkort beschikbaar. Echter, dit keer zijn ze enkel te bestellen als pre-order.

Waarom deze verandering?

Het niet langer haalbaar om onbeperkt producten in te kopen en deze onder de inkoopprijs te verkopen. De stijgende kosten in de branche worden gevoeld en begrepen. En dit heeft geleid tot een aanpassing in de inkoop- en verkoopstrategie.

Het is geen geheim dat de prijzen van grondstoffen en productie de laatste tijd aanzienlijk zijn gestegen, wat van invloed is op de algehele kosten van de producten. Ïk begrijp het heel goed dat dat jullie minder willen uitgeven in deze moeilijke economische tijden. Daarom heb ik besloten om de herfst- en kerstcollecties als pre-order only aan te bieden. Dit stelt mij in staat om alleen in te kopen wat er verkocht wordt. Zodat ik niet onnodig met producten blijf zitten.

Happy Holidays Stickervel HPH327014

Door te kiezen voor pre-orders, kun jij nog steeds je favoriete Echo Park Paper-producten bemachtigen, zonder het risico dat deze uitverkocht raken.

Dus, als je enthousiast bent over de nieuwe herfst- en kerstcollecties, houd dan 123invulboekjes.nl in de gaten voor het openen van de pre-orderperiode. Grijp je kans om deze prachtige producten aan je knutselcollectie toe te voegen en de komende seizoenen in stijl te vieren!