123invulboekjes gaat stoppen

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Nieuws

Het is met gemengde gevoelens dat ik dit nieuws met jullie deel. Na lang beraad heb ik besloten een hoofdstuk af te sluiten en te stoppen met de verkoop van mijn ontworpen Quote Cards en eigen ontworpen Washi Tape. Maar dat is niet het enige – in deze blog onthul ik ook waarom ik na dit jaar afscheid zal nemen van het iconische KreaDoe evenement.

Waarom Stoppen?

De afgelopen maanden is mijn onderneming op de proef gesteld. Tegenvallende verkopen en stijgende kosten, waaronder onderhoud van de website, inkoop van producten en hosting, hebben me gedwongen om moeilijke keuzes te maken.

KreaDoe Vaarwel

Ook zeg ik vaarwel tegen de KreaDoe. De Lente editie in April zal voor mij de laatste keer en het einde zijn van mijn deelname aan de KreaDoe.

Kosten KreaDoe te hoog, daarom ga ik stoppen

Verborgen achter het schijnbare succes van de KreaDoe-ervaring, schuilt een financiële last die mijn creatieve reis overschaduwt. De enorme kosten van deelname, waaronder sta-geld, parkeergeld, eten en overnachtingen, kosten me ca. €1700,-. De kosten van inkoop van producten zijn daarin nog niet meegerekend. Het heeft me doen inzien dat ik meer moet verkopen dan ooit tevoren om dit rendabel en leuk te houden.

Stress is een stille moordenaar van passie en creativiteit. De financiële last raakt niet alleen mijn portemonnee, maar ook mijn gemoedsrust. Dit is ook de reden dat deze keer de Lente Collectie minder uitgebreid is dan dat jullie van mij gewend zijn. Dan geldt de vraag; “Is het echt de moeite waard om door te gaan als de lasten zwaarder wegen dan de vreugde van creëren?

Terwijl ik afscheid neem van een tijdperk, opent zich ook een nieuwe deur. Ik ben achter de schermen druk bezig met de uitbreiding van mijn invulkaarten assortiment. Ook ben ik ook nog gewoon bezig met nieuwe stickervellen en paperpacks die weer aan gaan sluiten bij de komende collecties van Simple Stories.