Je bekijkt nu Our Baby – Echo Park Paper collectie

Our Baby – Echo Park Paper collectie

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Thema's

Officieel verkoop ik nog steeds Echo Park Paper, maar wel in mindere mate, tot ik deze toffe baby collectie zag van Echo Park Paper. Ik kan niet alles standaard opnemen in het assortiment en deze producten zullen dan ook als pre-order beschikbaar worden gesteld of er wordt beperkt ingekocht. Deze collectie wordt ergens medio/eind februari verwacht.

Normaal sluiten mijn producten ook aan op de Simple Stories collectie, maar voor de Our Baby collectie heb ik een kleine uitzondering gemaakt. Ook gezien de kleuren passen ze bij één van de vorige collecties van Simple Stories. Check hieronder het ruime aanbod aan de Our Baby collectie en de bijpassende producten van Simple Stories. De door mij gemaakte producten volgen nog!