Herfstcollectie verwacht eind september

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Thema's

De herfstcollectie vind ik altijd één van de lastigere collecties van het jaar. Ik heb mijn designs denk ik wel 5 keer open gehad om de juiste kleuren te bepalen. Dit komt ook omdat ik graag wil dat de collecties aansluiten op Simple Stories. Daarom is de herfstcollectie opgesplitst. Je hebt de Color Vibe herfstcollectie en de Harvest Market Collectie. Voor de Harvest Market collectie geldt dat het pre-order producten zijn. Voor de Color Vibes collectie geldt dat niet. Dit zijn namelijk kleuren die elk jaar weer terugkomen en ook goed gaan in combinatie met de thema collecties.

Impressie van de Herfstcollectie

Natuurlijk begrijp ik dat ik je niet langer in spanning kan houden. Daarom hierbij de verwachte producten van de herfstcollectie eind september/begin oktober. Deze producten zijn waarschijnlijk vanaf de 3e/4e week september te pre-orderen. Meer informatie volgt.