Binnenkort weer leverbaar

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Thema's

In deze tijd koop ik niet enorm in, want ik merk gewoon dat er minder verkocht wordt. Natuurlijk niet gek, we kunnen ons geld ook anders besteden. Daarom koop ik nu groot een deel van de producten in op basis van het aantal inschrijvingen dat is gedaan. Dit maakt het voor mij handiger om in te kopen en blijf ik niet met voorraden zitten die ik tenslotte niet verkoop. Want alles wat blijft liggen kost mij ook geld.

Hieronder vind je een aantal producten die binnenkort weer leverbaar zijn. Je helpt mij enorm als jij je voor het product inschrijft of op je wensenlijstje zet. Dan kan ik op basis daarvan de nodige inkopen doen. Je krijgt een melding zodra het product dan op voorraad.

Dan is het nog geheel aan jou of je het product alsnog aanschaft. Bij onvoldoende aanmeldingen, kan ik er voor kiezen om het product uit het assortiment te verwijderen.