Je bekijkt nu Over mij, het gezicht achter 123invulboekjes.nl

Over mij, het gezicht achter 123invulboekjes.nl

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Nieuws

Voor de mensen die mij nog niet kennen, ik, Jorien, ben het gezicht achter 123invulboekjes.nl. Maar wie ben ik eigenlijk?

Over mij

Ik ben Jorien, 31 jaar en woon samen met mijn man (Martijn 38), Denzel (4) en Linzy (2) in Steenwijk. Naast deze webshop werk ik bij dappr. te Hoogeveen en ben ik portretfotograaf (eigen onderneming Yorin Photography). Het laatste staat nu op een lager pitje, vanwege burn-out klachten. 32 uur werken, fotografie, een eigen webshop en een gezin werden mijn lichaam te veel. In de afgelopen periode is mijn lichaam er meerdere malen mee gestopt (middels flauwvallen) en daar ben ik wel enorm van geschrokken. Toen besloten het iets rustiger aan te gaan doen met fotografie. Ik nam al minder shoots aan, maar nu heb ik even voor een onbepaalde periode tijd voor mezelf ingelast.

Hoe is 123invulboekjes begonnen?

De naam 123invulboekjes.nl bestaat nu meer dan een jaar, maar de verkoop is begonnen vanuit Yorin Photography. In 2014 heb ik mij officieel ingeschreven bij de KVK. Vanuit daar vooral bezig geweest met fotografie, maar daarnaast kwamen er ook kriebels om fotoboeken te ontwikkelen. Dit kwam vooral door mijn nichtje (11) destijds 4 jaar. Ik merkte dat haar moeder (mijn schoonzus) graag foto’s op wilde plakken, maar niet digitaal aan de slag wilde. Vanuit daar zijn de eerste invulboeken ontstaan. Denk aan het jaarboek en het schoolfoto invulboek. In de jaren daarop volgden al snel nieuwe invulboeken. Naast de invulboeken verkocht ik via Yorin Photography ook figuurponsen en de welbekende cirkelsnijder. Ik merkte dat je via een website gericht op fotografie eigenlijk te weinig verkocht, maar dat was op dat moment geen probleem. De markt was nieuw en mijn focus lag op fotografie. In 2017 nam echter de concurrentie toe en toen ben ik na gaan denken om nog meer zelf te gaan ontwikkelen. Denk aan eigen stickervellen en paper packs. Uiteindelijk toch de focus gaan verleggen en samenwerkingen aangegaan om de markt qua toegankelijkheid te verbreden. Dus niet alleen gericht op invulboeken, maar ook scrapbooking en bullet journaling.

Wat staat er nog op de planning?

Voor 2021 staan er nog veel product ontwerpen op de planning. Zo heb ik de december collectie al klaar, maar heb ik nog mijn twijfels over de herfstkleuren. Verder staan er natuurlijk al collecties klaar die samen met de producten van Simple Stories geïntroduceerd worden zoals ‘Into the Wild’, ‘Let’s Go’ en ‘Say Cheese’. Hieronder zie je al een kleine selectie van wat er komen gaat. Wil je weten wat wanneer komt? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief of volg mij op Instagram.