Leg de volledige schoolreis van je kind vast met mijn veelzijdige schoolfotoboek, geschikt voor kinderen van 0 tot 18 jaar. Dit invulboek biedt een compleet overzicht van elk schooljaar, van het kinderdagverblijf en de peuterspeelzaal tot de basis- en middelbare school. Met speciale aandacht voor schoolfoto’s, klassenfoto’s en andere kostbare herinneringen, is dit boek het perfecte aandenken aan de groei en ontwikkeling van je kind gedurende hun hele schooltijd.

Schoolfotoboek variant 21x21cm:

Ontdek onze handzame variant van het schoolfotoboek in het formaat 21x21cm. Dit compacte boek biedt voldoende ruimte voor alle schooljaren en is ideaal om overal mee naartoe te nemen. Met aparte invulbladen voor elk schooljaar en speciale secties voor school- en portretfoto’s, kunnen alle belangrijke herinneringen worden vastgelegd. De nieuwste variant bevat bovendien extra pagina’s voor schoolreisjes, koningspelen en andere leuke evenementen, waardoor het boek nog completer wordt.

Schoolfotoboek variant 30x30cm:

Voor een grootschalige weergave van de schooltijd hebben we het schoolfotoboek in het formaat 30x30cm. Dit indrukwekkende boek biedt voldoende ruimte om alle foto’s en herinneringen op een prachtige manier te presenteren. Met extra ruimte voor schoolfoto’s, klassenfoto’s en persoonlijke anekdotes, vangt dit boek de magie van de schoolreis in elk detail. Kies uit een zwart-witte variant of personaliseer het boek naar wens.

Schoolfotoboeken variant A4 hardcover

Mijn nieuwste variant van het schoolfotoboek in A4-formaat zijn voorzien van een stevige hardcover voor extra bescherming en duurzaamheid. Dit maakt het boek ideaal voor intensief gebruik en biedt een langdurig aandenken aan de schooljaren. Naast de gebruikelijke ruimte voor school- en portretfoto’s, zijn deze boeken uitgerust met extra pagina’s voor schoolreisjes, koningspelen en andere leuke evenementen. Kies voor de A4-variant en koester alle prachtige herinneringen van de schoolreis van je kind.

Ongeacht het formaat dat je kiest, zijn onze schoolfotoboeken de perfecte manier om alle belangrijke momenten van de schooltijd vast te leggen