Je bekijkt nu Ontdek de betoverende Acorn Lane Herfstcollectie

Ontdek de betoverende Acorn Lane Herfstcollectie

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Nieuws / Thema's

De langverwachte Acorn Lane herfstcollectie is nu beschikbaar! Als trouwe fans weet ik dat de herfstcollectie een van de meest populaire collecties zijn van het jaar. Ook dit is mijn meest favoriete collecties.

De Acorn Lane herfstcollectie is dit seizoen een echte blikvanger geworden. Boordevol prachtige en unieke items van Simple Stories die weer aansluiten op mijn eigen collectie. Een collectie die je elders niet vindt. Denk aan warme kleuren, knusse texturen en stijlvolle ontwerpen die perfect passen bij het herfstseizoen.

Wil je alvast wat inspiratie opdoen? Bekijk dan hier alvast een voorproefje van enkele van de meest opvallende stukken die in de collectie zitten.

De Acorn Lane collectie is beperkt ingekocht

Ondanks dat het een populaire collectie is, ben ik mijn bewust dat er steeds meer wordt bezuinigd op hobby materiaal. Nu de overige kosten in ons leven steeds hoger worden. Daarom heb ik de collectie beperkt ingekocht. Wil je deze items shoppen? Wacht dan niet te lang met bestellen.

Acorn Lane collectie niet beschikbaar op de KREADOE

Wat nog belangrijker is: de Acorn Lane herfstcollectie zal dit jaar niet beschikbaar zijn op de KREADOE-beurs. Dat betekent dat dit jouw enige kans is om deze prachtige stukken in handen te krijgen. Wacht dus niet te lang en plaats je bestelling vroegtijdig om teleurstelling te voorkomen.