Hoe werkt pre-orderen?

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Nieuws
  • Bericht reacties:0 Reacties

Vanwege de toenemende inkoopprijzen is het voor mij onmogelijk om alles nog in te blijven kopen, met als gevolg dat ik soms producten nog onder de inkoopprijs moet verkopen. Om mijn hoofd boven water te houden, zal ik vanaf heden vaker gaan werken met PRE-orders.

Bij een pre-order krijg je nu, en ook in de toekomst, 10% early bird korting. Je kunt een pre-order plaatsen en deze wordt dan op de datum, die aangegeven staat, verzonden. Er zijn een aantal ‘pre-order only’ producten. Deze producten worden op basis van de gemaakte bestellingen verzonden naar de drukker. De overige producten worden bestelt aan de hand de reeds gemaakte bestellingen en de verwachte prognose.

In de toekomst zal ik beter aangegeven hoe lang de pre-order periode duurt. Ik wil iedereen namelijk wel de kans geven om met korting te bestellen.

Geef een reactie