24 november 2021 Gekartelde rechthoekjes Figuurpons

Gekartelde rechthoekjes Figuurpons

Ongeveer een anderhalf jaar geleden, toen we bijna niets mochten door de maatregelen rondom Covid-19 en al mijn lessen online waren en ik dus tijd over had, zocht ik iets om mijn tijd mee te verdrijven. Ik was altijd al wel creatief ingesteld en heb altijd iets gehad met foto’s die je vast kunt houden […]

Meer lezen
24 april 2021 Gastblogger worden?

Gastblogger worden?

Zoals al eerder aangekondigd in mijn instastory is het mogelijk om gastblogger te worden. Uiteraard moet dit wel aansluiten op hetgeen dat op mijn website wordt verkocht. Aan welke eisen moet ik voldoen om gastblogger te worden? Als je gastblogger bent heb je de vrijheid om een blog te schrijven waarin de aangeboden producten van […]

Meer lezen