Zomercollectie

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Thema's

De Lente is weliswaar net begonnen, maar voor je het weet staat de zomer voor de deur en dat betekent dat het tijd is om jezelf te verwennen met prachtige nieuwe producten. Als je op zoek bent naar unieke, handgemaakte producten die passen bij jouw creativiteit en persoonlijke stijl, dan moet je de nieuwe zomercollectie van 123invulboekjes zeker bekijken.

123invulboekjes heeft zichzelf overtroffen met deze nieuwe collectie, die bestaat uit stickervellen en paperpacks. Alle producten zijn eigen ontwerpen en passen perfect bij de producten van Simple Stories. De collectie is opgedeeld in twee uitgebreide thema’s, namelijk Retro Summer en Boho Summer. Beide thema’s sluiten naadloos aan op de ontwerpen van 123invulboekjes en bieden een scala aan creatieve mogelijkheden.

Retro Summer

Het Retro Summer-thema is geïnspireerd op de retrostijl uit de jaren ’60 en ’70. De kleuren zijn fel en opvallend, met veel geel, oranje en roze. Het thema bevat patronen die kenmerkend zijn voor deze tijd, zoals bloemen en geometrische vormen. De stickervellen en paperpacks bevatten vrolijke afbeeldingen van zonnetjes, strand-items en ijsjes. Dit thema is perfect voor mensen die houden van felle kleuren en een vrolijke, nostalgische sfeer.

Boho Summer

Het Boho Summer-thema is geïnspireerd op de bohemian stijl. Dit thema kenmerkt zich door aardetinten, patronen met bloemen en bladeren en regenboogjes. De stickervellen, bits & pieces en paperpacks bevatten afbeeldingen slingers, camera’s en andere zomerse-items. Dit thema is perfect voor mensen die houden van een natuurlijke, rustgevende sfeer.

Alle producten in de nieuwe zomercollectie zijn van hoge kwaliteit en bieden eindeloze creatieve mogelijkheden. Of je nu een scrapbook wilt maken, een dagboek wilt bijhouden of gewoon iets creatiefs wilt doen, deze producten bieden alles wat je nodig hebt om je verbeelding de vrije loop te laten.

Dus als je op zoek bent naar unieke, handgemaakte producten die passen bij jouw stijl, neem dan zeker een kijkje bij de nieuwe zomercollectie van 123invulboekjes. Laat je creativiteit de vrije loop en maak iets moois!