Je bekijkt nu Korting op invulboeken

Korting op invulboeken

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Nieuws

Hoi allemaal,

Ik heb spannend nieuws dat ik met jullie wil delen! Ik voelde al een tijdje dat het tijd is voor iets nieuws en ik wil terug naar waar ik het allermeest van geniet: ontwerpen & ondernemen!

Daarom heb ik besloten om een frisse start te maken en mijn eigen merk een nieuwe vorm te geven. Dit betekent dat ik afscheid neem van de huidige lay-out van de meeste invulboeken. Kort gezegd: meer ruimte voor foto’s. Afgelopen weken hebben jullie in mijn stories al kunnen lezen dat ik bezig ben met de veranderingen in mijn boekenplank. En binnenkort zal ik de eerste impressies tonen! 🎉

Kortingen tussen de 40% en 70%

Maar voordat we deze verandering doorvoeren, geef ik jullie de kans om de laatste invulboekproducten met een geweldige korting te bemachtigen! Profiteer nu van 40% tot 70% korting op de hele invulboekencollectie*.

Dit is jullie allerlaatste kans om mijn eigen invulboeken met flinke kortingen te shoppen. Wees er snel bij, want op = op!

Ik wil jullie bedanken voor jullie steun en enthousiasme tot nu toe. Jullie maken mijn reis als ontwerper echt bijzonder. Laten we samen uitkijken naar de volgende fase van mijn merk en alle geweldige dingen die nog gaan komen.

Veel liefs,

Jorien

*Deze korting is niet geldig met terugwerkende kracht.