Je bekijkt nu Het KREADOE LENTEFESTIVAL

Het KREADOE LENTEFESTIVAL

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Nieuws

Het is bijna zover! Het KREADOE Lentefestival staat weer voor de deur en 123invulboekjes is erbij. Het belooft een fantastisch weekend te worden met veel nieuwe producten, winacties en natuurlijk gezelligheid.

123invulboekjes heeft dit jaar veel nieuws te bieden. Zo zijn er nieuwe washi tapes en stickervellen te bewonderen en te koop. En zoals altijd zijn er weer volop invulboekjes, bullet journals en planners te verkrijgen.

Maar er is meer! Ook is het mogelijk om een week voorafgaand aan de beurs een bestelling te plaatsen en deze bij de stand op te halen. Zo voorkom je lange wachtrijen en ben je verzekerd van jouw favoriete producten.

Winactie voorafgaand aan de beurs

En dan de winacties! Hou de social media van 123invulboekjes goed in de gaten, want er komen nog leuke winacties aan. Wie weet ga jij er wel met shoptegoed vandoor, win jij een fantastisch stickervel pakket of win je een setje van de nieuwe washi tapes.

14 t/m 16 april

Het KREADOE Lentefestival is dé plek voor creatievelingen en 123invulboekjes kan hier natuurlijk niet ontbreken. Dus noteer 14 t/m 16 april alvast in je agenda en kom langs bij de stand van 123invulboekjes. Er is genoeg te zien, te beleven én te shoppen!

Helaas geen nieuwste collectie Simple Stories

Wat jammer dat de nieuwste items van Simple Stories nog niet beschikbaar zullen zijn tijdens het KREADOE Lentefestival. Maar gelukkig is er toch goed nieuws! Als je iets koopt bij de kraam van 123invulboekjes, krijg je alvast een kortingscode om de nieuwste collectie van Simple Stories te kopen zodra deze beschikbaar is. Zo ben je verzekerd van de nieuwste en mooiste producten van Simple Stories.

Ontvang korting op de nieuwste collectie

Simple Stories is een merk dat bekend staat om hun prachtige ontwerpen en hoge kwaliteit papierwaren. Hun nieuwe collectie is dan ook zeer gewild onder creatievelingen en planners. Met de kortingscode die je bij de kraam van 123invulboekjes ontvangt, kun je als een van de eersten de nieuwste collectie bemachtigen zodra deze beschikbaar is.

Het is altijd fijn om als eerste op de hoogte te zijn van nieuwe producten en deze te kunnen aanschaffen voordat ze uitverkocht zijn. Door een aankoop te doen bij de kraam van 123invulboekjes tijdens het KREADOE Lentefestival, ben je niet alleen verzekerd van mooie producten, maar ook van een exclusieve kortingscode voor de nieuwste collectie van Simple Stories.

Dus kom gezellig langs bij de kraam van 123invulboekjes tijdens het KREADOE Lentefestival en profiteer van deze mooie aanbieding. Vergeet niet om je kortingscode te verzilveren zodra de nieuwste collectie van Simple Stories beschikbaar is. Veel plezier met shoppen!