Je bekijkt nu Digitale GIFTCARD

Digitale GIFTCARD

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Nieuws

Het was al een tijdje mogelijk; een digitale giftcard. Alleen zijn de functies verder uitgebreid zodat het nog leuker is om een GIFTCARD te versturen en te ontvangen. Wat zijn de voordelen van een gift card? Ik heb ze even op een rijtje gezet.

✔ Je kunt jezelf de bon cadeau doen
✔ Je kunt zelf de verzendatum instellen. Koop nu, verzend in bv. oktober
✔ Kies het thema van de bon, zodat de mail nog persoonlijker wordt. Hetzij verjaardag, geslaagd of feestdagen (mogelijk in november/december)


✔ De bon is 2 jaar geldig, mits je hem online koopt (verkregen of gewonnen bonnen hebben een houdbaarheid van 2 maanden)
✔ Je echt alles in de shop kunt kopen, dus ook afgeprijsde artikelen en product bundels
✔ Ook geldig in combinatie met andere kortingsacties
✔ Je hoeft het bedrag op de bon niet in één keer te besteden
✔ Je kunt online inzien hoeveel tegoed je nog hebt, mits je een account hebt. Natuurlijk kun je het tegoed ook opvragen, door contact met mij op te nemen.

Fysieke Cadeaubon

In oktober wordt de fysieke cadeaubon verwacht. Iets waar ik al langer over na heb gedacht. Ik heb via instagram een poll gedaan en hierbij gaven jullie aan dat er wel interesse is in een fysieke bon. Dat is natuurlijk super leuk om te zien. Vooral nu, met de stijgende prijzen, is het fijn als je zo nu en dan een bon ontvangt. Zo kun je wel je favoriete producten kopen, maar hoef je niet alles zelf te betalen.