Je bekijkt nu Countdown naar KREADOE: Ontdek de voorbereidingen en exclusieve acties!

Countdown naar KREADOE: Ontdek de voorbereidingen en exclusieve acties!

 • Bericht auteur:
 • Berichtcategorie:Nieuws

De KREADOE komt eraan. En ik ben al volop bezig met de voorbereidingen. Als je mijn avonturen op social media volgt, heb je waarschijnlijk al een glimp opgevangen van mijn voorbereidingen. Elke beurs is een evenement waar je als ondernemer naar uitkijkt. Al vergt het wel wat doordachte keuzes en energie. Maar dat deel van het verhaal is niet interessant. Ik weet dat je hier bent om te ontdekken welke waanzinnige acties je kunt verwachten.

Wat kun je verwachten op mijn stand:

 1. Afgeprijsde Collection Kits: Zowel collection kits van Echo Park Paper als Simple Stories voor een scherpe prijs.
  Deze actie is online geldig van 10 oktober t/m 10 november op geselecteerde collection kits.
 2. Opruimingsproducten: Een mix-en-matchparadijs! Duik in een zee van opruimingsproducten. En scoor producten tegen een super lage prijs.
  Deze actie geldt alleen op de beurs
 3. Superscherpe tarieven op stickervellen: Hoe meer vellen je toevoegt aan je winkelmandje, hoe lager de prijs per stickervel wordt. Stickerliefhebbers, dit is jullie moment!
  Deze actie is online geldig van 10 oktober t/m 22 oktober.
 4. Korting op invulboeken: Vul je collectie aan met stijl! Een speciale korting wacht op je, en jawel, hoe meer invulboeken je koopt, hoe hoger de korting.
  Deze actie is online geldig van 10 oktober t/m 10 november.
 5. 1+1 op Washi Tape: Deze actie loopt alleen online. Want ja, ik kan niet alle tapes mee naar de beurs nemen.
  Deze actie is alleen online geldig van 10 oktober t/m 6 november.

Voordeeljacht voor de niet-aanwezigen:

Ik begrijp dat niet iedereen aanwezig kan zijn, maar dat betekent niet dat je de acties moet missen. De kortingen die tijdens de beurs gelden, worden ook online toegepast. Houd wel de looptijden in de gaten, want sommige acties zijn slechts voor een beperkte tijd beschikbaar. Zie hierboven de genoemde looptijden.

Kerstmagie

Voor de liefhebbers van kerstkaartjes heb ik goed nieuws! Naast de lopende acties neem ik een overvloed aan kerstitems mee, Zowel nieuwe als oude collecties. Invulboeken, ponsen en andere handige stationary mogen naast de kerstcollectie natuurlijk niet ontbreken.

Wat gaat er niet mee naar de KreaDoe beurs

Even een heads-up: niet alles kan mee naar de beurs. De herfstcollectie bijvoorbeeld blijft gezellig thuis. Als je deze items niet wilt missen, is het slim om ze voorafgaand aan de beurs te bestellen.

Bestellen en ophalen op de beurs:

Goed nieuws voor de online shoppers! Je kunt je bestelling alvast plaatsen en deze tijdens de beurs ophalen. Inclusief de mogelijkheid om ter plaatse te betalen. Natuurlijk kun je ook gewoon online afrekenen. Let op de tijdlijn: tussen 10 oktober en 25 oktober kun je jouw bestelling plaatsen. Na deze periode verwerk ik geen bestellingen meer, omdat ik het weekend van 27, 28 en 29 oktober alles ga inpakken voor de beurs.

Ik kijk er enorm naar uit om jullie te ontmoeten op de KREADOE en samen een creatief feestje te vieren! Tot dan! 🎨✨

Note: Alle genoemde acties zijn onderhevig aan beschikbaarheid, dus wees er snel bij! En niet geldig in combinatie met andere actiecodes.