Afgeprijsde Schoolfotoboeken, nu al vanaf €11.00!

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Nieuws

Ben je op zoek naar een uniek en betekenisvol cadeau om de schooljaren van je kinderen vast te leggen? Zoek niet verder! Op 123invulboekjes.nl heb ik een speciale aanbieding voor mijn schoolfoto invulboeken. Binnenkort introduceer ik namelijk een nieuwe druk met verbeteringen en extra functies, zoals ruimte voor schoolreisjes, koningsspelen en andere leuke activiteiten. Maar voordat ik deze nieuwe exemplaren lanceer, heb ik besloten om de huidige schoolfotoboeken af te prijzen, zodat jij nu al kunt profiteren van geweldige prijzen, vanaf slechts €11.00!

Nieuwe druk van het schoolfotoboek

In mijn aankomende nieuwe druk heb ik geluisterd naar de feedback van mijn klanten en enkele verbeteringen doorgevoerd. Ik heb de lettertypes aangepast voor een nog betere leesbaarheid en de pagina-indeling geoptimaliseerd om meer ruimte te bieden voor foto’s en herinneringen. Daarnaast heb ik extra secties toegevoegd waarin je schoolreisjes, koningsspelen en andere leuke activiteiten kunt documenteren. Zo wordt het schoolfotoboek een complete weergave van de schooltijd van je kind.

Personaliseer je Schoolfotoboek met je Eigen Naam en Kleur

Bij de nieuwe druk bied ik een spannende nieuwe optie: personalisatie! Je kunt straks je schoolfotoboek voorzien van de naam van je kind, waardoor het boek nog persoonlijker wordt. Daarnaast kun je kiezen uit verschillende kleuropties om het boek helemaal aan te passen aan de stijl en voorkeuren van je kind. Het personaliseren van het schoolfotoboek maakt het een uniek en speciaal geschenk dat voor altijd gekoesterd zal worden.

Schoolfotoalbum Zwart/Wit A4 Hardcover

Voor degenen die een stijlvolle en tijdloze uitstraling verkiezen, introduceer ik een nieuwe variant: het zwart/witte A4 hardcover schoolfotoboek. Dit elegante en klassieke ontwerp zal ongetwijfeld indruk maken. Met zijn stevige hardcover biedt dit boek extra bescherming en duurzaamheid, zodat de herinneringen veilig bewaard blijven. Of je nu kiest voor de kleurrijke varianten of de zwart/witte uitvoering, elk schoolfotoboek is een waardevol aandenken aan de bijzondere schooljaren.