Je bekijkt nu Workshop tijdens CreaWeekend

Workshop tijdens CreaWeekend

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Nieuws

Tijdens het CreaWeekend maak je kennis met de producten van 123invulboekjes.nl. Hier laat ik zien hoe producten werken, zoals figuurponsen, lijm en meer. Tevens laat ik voorbijgangers voorbeelden zien van hetgeen dat je met de producten kunt maken. Zoals een leuke bladzijde in een invulboek, scrapbook of bullet journal. Het is wel handig als bezoekers hun eigen boek en foto’s meenemen, zodat je lekker aan tafel kan komen knutselen. Uiteraard is het ook mogelijk om boeken op de beurs te kopen.

Aanmelding niet verplicht, wel gewenst

Aanmelding voor de workshop is niet verplicht, maar wel handig om te doen. Zodat er zeker weten een starterspakketje voor je klaar ligt. Betaling kan aan de kraam. Wil je bij aanmelding wel even aangeven welke dag je komt?

Wat krijg je van mij

Van mij krijg je een leuk startpakketje om aan de slag te gaan in je invulboek, scrapbook of bullet journal. Je mag daarnaast gebruik maken van de producten die op tafel worden tentoongesteld, denk aan figuurponsen, lijm, papiersnijders en cirkelsnijders. Bij het starterspakketje kun je denk aan een aantal Washi’s, stickers en achtergrondjes zodat je heerlijk aan de slag kunt met jouw foto’s. Uiteraard mag je het starterspakketje houden na afloop van de workshop.

Tijdslot?

Ik houd niet van overhaast knutselen, dus daarom is er geen tijdsslot. Je kunt plaatsnemen wanneer je wilt, zolang er plek is. Met een maximale knutseltijd van 1,5 á 2 uur. Het is natuurlijk wel zo beleefd als je ook beetje ruimte maakt voor andere gasten. Zie ik jou ook tijdens het CreaWeekend in Hardenberg op 7, 8 en 9 oktober?

Stand: 411 en 412
Kosten starterspakketje: € 5,50
Ik wil mij aanmelden