Je bekijkt nu Nieuwe producten Vaessen Creative

Nieuwe producten Vaessen Creative

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Nieuws

Zoals je weet heeft Vaessen Creative elke keer nieuwe producten. Ook ik ben op de hoogte van de nieuwste items, al blijft het altijd lastig inkopen. Zelf vind ik andere dingen misschien leuker dan dat jij vindt. Toch wil ik wel de focus blijven leggen op invulboeken en journaling. Dus hoe leuk is het dan dat je stempels, stansmallen en figuurponsen kunt kopen. Ik kan aan de meeste producten nu al komen, maar ik wacht nog met smart op een groot aantal producten die nu uitverkocht zijn.

Nog niet ingekocht bij Vaessen

Nu nog geen producten ingekocht, omdat ik nog met smart zit te wachten op een groot aantal producten dat op jullie verlanglijstje staat. Zie hieronder een aantal producten die zeer populair zijn, maar momenteel niet leverbaar zijn bij Vaessen Creative.