123invulboekjes.nl

123invulboekjes en Yorin Photography hebben in samenwerking diverse downloads en printables samen gesteld die er voor zorgen dat jouw invulboek, scrapbook of bullet journal nog mooier worden. 

De meeste van onze downloads zijn gratis. Hier mag iedereen gebruik van maken, maar uiteraard zijn ze zeer geschikt voor de invulboeken van Yorin Photography. Dit zijn de boeken die wij via deze site verkopen. Per download staat aangegeven welk formaat deze bevat.

LET OP:
* Onze digitalen bestanden mogen NIET commercieel ingezet / verspreid worden op wat voor manier dan ook. De printables zijn eigendom van 123invulboekjes.nl en alleen voor eigen gebruik. Want zou jij het leuk vinden als jij ergens veel tijd en energie insteekt mensen dit klakkeloos van je overnemen? Nee, toch?

 • gratis invulblad voor je invulboek
  Vakantie Dowloads – Printables
  0,00 incl. btw
 • Mijn favarieten Downloads – Printables
  0,00 incl. btw
 • Echo Dowloads – Printables
  0,00 incl. btw
 • Diploma Dowloads – Printables
  0,00 incl. btw
 • Babyshower Dowloads – Printables
  0,00 incl. btw

Waarom zijn deze (FREE) Downloads?

Geregeld hebben wij nieuwe en ontvangen wij nieuwe ideeën voor invulboeken (per e-mail of app).. Helaas is het voor ons niet mogelijk om een oneindige collectie van invulboeken aan te bieden. Maar in sommige ideeën komen wij jullie tegemoet. Daarom werken wij met (free) downloads zodat jij zélf een tof invulboek kan maken. Elke gratis download bestaat minimaal uit 1 of meerdere pagina’s. De pagina’s zijn dusdanig gemaakt dat de uitgeknipte/uitgesneden printjes nog voorzien kunnen worden van washi-tape.

Nieuwe ideeën?

Heb jij een idee? Laat het ons weten in de reactie hieronder, zodat ook anderen het kunnen zien. Het behoort tot de mogelijkheden om een invulboek voor jouw op maat te laten maken, zodat je niet alle printje hoeft te downloaden. Wil je bijvoorbeeld een echo boekje gecombineerd met een babyshower boek? Dan kan dat! Laat het ons weten en Yorin Photography maakt een boek op maat, waarbij gebruik wordt gemaakt van deze free-downloads en inhoud van andere boeken die reeds in onze collectie zitten. Dit scheelt een hoop knip en plak werk en je hebt een boek met eigen titel en jouw eigen volgorde.