3 januari 2022 Aan de slag met je invulboek

Aan de slag met je invulboek

Als je net begint, dan wil je natuurlijk weten wat er nodig is, om aan de slag te kunnen in een invulboek of scrapbook. Ik moet zeggen, ik vind het lastig om te vertellen wat je echt nodig hebt. Graag vertel ik je wel wat ik adviseer voordat je aan de slag gaat in je invulboek.

Met welke producten werk ik graag?

Als ik bezig ben met de invulboeken van de kinderen (voor hen vul ik ze vooral in) dan gebruik ik graag een aantal standaard tools. Denk aan lijmplakkers, de lijmpen, word punch board en mijn stansmachine met allemaal verschillende snijmallen. Daarbij komen producten zoals quote cards, stickervellen en achtergronden, waarbij ik de laatste echt het meest gebruik.

 • Vaessen Creative Papiersnijder
  Papiersnijder met rilfunctie 15×30,5cm – Vaessen Creative
  21,95 incl. btw
 • Cut'Em Easy snij- en embossing machine A5
  Cut’Em Easy snij- en embossing machine A5
  90,65 incl. btw
 • Guillotine papiersnijder 21,6 cm
  Guillotine papiersnijder 21,6 cm – Vaessen Creative
  22,95 incl. btw
 • Fotoplakkers voordelig
  3L Kleefstrips Mountian Squares fotoplakkers – 500 stuks
  1,95 incl. btw
 • Lijmpen
  Lijmpen
  2,85 incl. btw
 • Letterpons – Word punch board - We R Memory Keepers
  Word punch board hoofdletterpons
  42,45 incl. btw

Voorbeelden van invulboeken

Ik zal de komende tijd wat vaker voorbeelden laten zien van de invulboeken die ik momenteel bij houd. Ik plaats foto’s en vertel daarbij welke producten ik heb gebruikt. Zo kun jij wellicht wat meer inspiratie op doen en ook aan de slag met je invulboek.