Aan de slag met je invulboek

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Nieuws

Als je net begint, dan wil je natuurlijk weten wat er nodig is, om aan de slag te kunnen in een invulboek of scrapbook. Ik moet zeggen, ik vind het lastig om te vertellen wat je echt nodig hebt. Graag vertel ik je wel wat ik adviseer voordat je aan de slag gaat in je invulboek.

Met welke producten werk ik graag?

Als ik bezig ben met de invulboeken van de kinderen (voor hen vul ik ze vooral in) dan gebruik ik graag een aantal standaard tools. Denk aan lijmplakkers, de lijmpen, word punch board en mijn stansmachine met allemaal verschillende snijmallen. Daarbij komen producten zoals quote cards, stickervellen en achtergronden, waarbij ik de laatste echt het meest gebruik.

Voorbeelden van invulboeken

Ik zal de komende tijd wat vaker voorbeelden laten zien van de invulboeken die ik momenteel bij houd. Ik plaats foto’s en vertel daarbij welke producten ik heb gebruikt. Zo kun jij wellicht wat meer inspiratie op doen en ook aan de slag met je invulboek.